Over onsWordt jouw gras ook altijd geel na een lange en warme zomerperiode? Groeit er veel onkruid in jouw tuin, of groeit jouw gras helemaal niet? Je bent niet de enige!

Maai Machine is dé website op het gebied van grasmaaiers en grasonderhoud. Met onze vakkundige experts vergelijken en beoordelen wij alle soorten grasmaaiers onder andere op het gebied van gebruiksgemak, prijs kwaliteit verhouding, het aanbevolen gazon oppervlakte, en het geluidsniveau.

Onze experts geven daarnaast ook tips over het onderhouden van het gazon. Zo weet je precies wanneer je gras kan zaaien, of juist het gras kan bemesten. Zo kan je optimaal genieten van jouw tuin.

Hovenier en grasmaaier expert Harrie de Boer

Teun Oldenbeuving

Als ervaren hovenier weet Teun Oldenbeuving alles over over het aanleggen en onderhouden van tuinen en openbare groenvoorzieningen. Met zijn groene vingers ontwerpt en creëert Teun keer op keer de mooiste tuinen die perfect aansluiten bij de wensen van zijn klanten: "Een project is pas geslaagd wanneer klanten liever buiten dan binnen zitten," claimt Teun. 

"Veel klanten vragen tijdens projecten welke grasmaaier ze het beste kunnen aanschaffen om hun nieuwe tuin het beste te onderhouden." Teun ondersteunt het team van Maai Machines met zijn uitgebreide kennis in grasonderhoud.

Grasmaaier monteur Jan de Haan

Gerrit Muller

Toen tijdens een heitje voor karweitje de grasmaaier van zijn vader stuk ging, besloot Gerrit om deze zelf te repareren. Nu, tien jaar later, heeft Gerrit hier zijn beroep van gemaakt. Als grasmaaier monteur repareert en onderhoud hij diverse soorten grasmaaiers. 

Gerrit Muller weet alles over grasmaaiers en ondersteunt het team van Maai Machine met zijn expertise in het beoordelen en vergelijken van diverse gras maaiers. Zelf gebruikt hij in zijn eigen tuin het liefste de ouderwetse hand grasmaaier van zijn vader: "Een handgrasmaaier heeft voor mij toch een bepaalde charme," aldus Gerrit.